Antal: 11

• Rutiner kring specialkost och individanpassad kost

För att en elev ska serveras specialkost måste eleven (vårdnadshavaren underskrift krävs för omyndig elev) ha fyllt i och lämnat in Specialkostblanketten tillsammans med läkarintyg (eller utdrag ur läkarjournal) till ansvarig i skolköket.

• Yoga och stresshantering

Höstterminens yoga och stresshanteringsgrupp startar tisdag 5 sept i aulan. Anmälan hos Linda Lundmark eller Veronica Sundberg.

• Vårens yogagrupp startar 25 januari

Ny yoga och stresshanteringsgrupp start torsdag 25 januari 2018 i aulan. Du är välkommen att kontakta (klicka på rubrik för kontaktuppgift) Linda Lundmark eller Veronica Sundberg om du önskar vara med.

• Yoga och stresshanteringsgrupp

Den yoga & stresshanteringsgrupp som erbjuds på Thorildsplans gymnasium är en lugn yoga som syftar till att nå kroppens egen självläkning. Yogan passar också bra för nybörjare som aldrig utövat yoga såväl för dig som yogat tidigare.

• Stresshantering

Jag erbjuder stresshantering och taktil massage och sitter i rum E 111B.

• Skolsköterskor/ hälsa

Ibland kan dina funderingar leda till att vi hjälper dig med insatser till övriga sjukvården, ungdomsmottagningen eller BUP, barn och ungdomspsykiatri. Vi gör också enklare sjukvårdsinsatser som exempelvis suturborttagning.

• Skolkurator

Hos oss kan du också få rådgivning om olika hjälpinsatser i samhället samt information om studieekonomi.
    Samtalen sker på dina villkor och vi har lagstadgad tystnadsplikt.

Mari Klackenberg Rum E203

• För elever

Här får du som är elev viktig information om skolan som du kan behöva under de tre år som du går på Thorildsplans gymnasium.