Socialt

Antal: 11

• Student 2020

Tisdag den 14 april fattade Utbildningsförvaltningen beslut om ändringar kring traditionell studentfirande i form av utspring, flakåkning samt stora samlingar på skolgården för att minska smittspridningen av Covid-19.

• Student 2020

Information om avslutningsceremonin för våra studenter.

• Erasmus

Thorildsplans gymnasium är med i Erasmusprojektet E-nvironclusion.

• Kulturhalvdag

Den 18 november genomfördes en kulturhalvdag för årskurs 1-eleverna på THG för första gången. Några av årets aktiviteter var:

• Vaktmästeri

Vi ger service till elever och lärare. Vi sköter också elevskåpshanteringen, hittegods, post och paket, transporter, inventarier, möbler, tekniska installationer, AV-utrustning, belysning, lås- och larmning samt anskaffar kontors och förbrukningsm

• Sam-Beteende i Frankrike på Erasmusprojekt

Den första delen av Erasmusprojektet ”European Art’Mony” gick av stapeln i Frankrike 22-28 november. På fotot syns elever och lärare från de sju länderna som deltar i projektet: Finland, Frankrike, Italien, Polen, Rumänien och Sverige. Från Sam-Be

• Lucia-bandy

Årets vinnare blev klass EE15A och spelades matchen torsdagen den 10 december.

• Kärsön

Höstterminen 2015 startade TI15 A, B och C med teambuilding på Kärsön tillsammans med årets övriga 1:or. Här är lite mingelbilder från en trevlig och uppskattad dag.

• För elever

Här får du som är elev viktig information om skolan som du kan behöva under de tre år som du går på Thorildsplans gymnasium.