Sommarskola 2020

OBS ändrad startdag
Pågår mellan 16 juni - 10 juli

Sommarskolan kommer att genomföras på plats i Thorildsplans gymnasiums lokaler.
Ingen distansundervisning kommer att ske
Besked om plats på Sommarskolan ges via e-post och SMS ett par dagar innan start.

De elever som inte får plats på Sommarskolan på grund av fyllda kurser kommer att erbjudas lovskola eller annat stöd senare under sin utbildning.

Elever som kommer att antas

• Elever inskrivna på nationellt program i någon av Stockholms stads kommunala gymnasieskolor.

• Elever i årskurs 2 tas emot i första hand.

• I andra hand prioriteras elever som gått årskurs 1 som behöver läsa kurserna engelska 5, matematik 1, svenska 1 och svenska som andra språk 1.

Kurslitteratur

Engelska Solid Gold
Fysik Ergo
Kemi Kemiboken
Matematik Exponent
Matematik 500
Origo
Naturkunskap Sympunkt 1b

Planerat kursutbud 2020

Fysik 1a Kemi 1
Biologi 1 Naturkunskap 1b
Matematik 1a Matematik 1b
Matematik 1c Matematik 2b
Matematik 2c Matematik 3c
Matematik 4
Historia 1b Samhällskunskap 1b
Svenska 1 Svenska 2
Svenska som andraspråk 1 Svenska som andraspråk 2
Engelska 5 Engelska 6

För anmälan till sommarskolan kontakta din studie och yrkesvägledare på din skola

Anmälan till sommarskolan görs enbart av elevens SYV/skolledning vid ordinarie skola

Skolornas sista anmälningsdag är 15 maj 2020. Reservantagning och avanmälan 29 maj 2020.
Observera att elevens skola kan ha tidigare sista anmälningsdatum.

Antagna elever meddelas via SMS och e-post, detta förutsätter korrekt ifyllda uppgifter i excelfilen.

Information om sommarskolan

Anmälan (Elevens SYV/skolledning fyller i här, ej för elev)

Information till SYV/Skolledning kring anmälningsförfarandet skickas separat till gymnasieskolorna.

Vid ytterligare frågor kontakta Carina Petit Dit Dariel, administratör Sommarskolan 2020.
E-post: Sommarskola.Thn@Edu.Stockholm.se