Prövning i IDROTT 6 sep kl 15.00

Tisdag den 6/9 15.00 i teorisalen på idrotten, är det prövningsstart för alla elever som saknar betyg, har F eller är nya på skolan i åk 2 -3 och saknar slutbetyg i kärnämneskursen idrott & hälsa 1/IDRIDR01. Klicka på rubrik och läs mer. Individuella prövningsplaner kommer att skrivas med respektive elev vid detta tillfälle. Efter detta tillfälle (tisdagen den 6/9 kl 15.00) så startar prövningarna och eftersläntrare kommer behöva söka upp Andreas Vestergren senast fredag 9/9 för kunna delta i prövningen läsåret 2016 -2017. Samma vecka alltså. Du som elev måste fylla i blanketten ”Anmälan till prövning” (finns på expeditionen) och medta denna ifylld och klar till Andreas vid detta introtillfälle.