Intresseanmälan till eventuell ledig plats i åk 1 på Thorildsplans gymnasium

Uppstår det lediga platser i årskurs 1 tar vi in nya elever vid terminsstart 8 januari 2020.
Vi gör då en gör en individuell bedömning av hur väl den sökta utbildningen stämmer överens med elevens nuvarande samt tittar på betygen från grundskolan.

Fyll i intresseanmälan nedan och skicka in den under hösten. I december (senast 15 december) aktualiserar du din ansökan genom att e-posta till info.thn@edu.stockholm.se och meddela att du fortfarande är intresserad av plats här samt bifoga omdömen i pågående kurser från din nuvarande skola.

Tror vi inte att ditt kursupplägg matchar vårt så kommer vi höra av oss till dig och berätta det så du kan söka andra skolor. Om du är aktuell för en plats kontaktar vi dig senast den 17 december.

Du kan ladda upp betyget som bild (gif, jpg, png) eller dokument (pdf).
Ansöker du efter september behöver vi veta vilket gymnasium du går i nu.
Ansöker du efter september behöver vi veta vilket program och inriktning du går nu,
Ansöker du efter september vill vi även ha din nuvarande studieplan. Du kan ladda upp studieplanen som bild (gif, jpg, png) eller dokument (pdf).
Är det något annat vi bör känna till när vi går igenom din ansökan?