Stockholms populäraste gymnasium

Thorildsplans gymnasium är en skola för alla. Det betyder att skolan finns till för alla som vill söka kunskap och bidra till samhällets utveckling.

Skolan ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad, alldeles intill tunnelbanestationen Thorildsplan.

Vi har medarbetare som fortlöpande utvecklar sin kompetens för att ge våra elever en utbildning med bredd, djup och spets. Gemenskap, kunskap, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero genomsyrar utbildningen.

En viktig del av det dagliga skolarbetet, som stimulerar eleverna till att ständigt vara aktiva, nyfikna och motiverade, sker genom en varierad undervisning där datorn är ett viktigt redskap. Eleverna erbjuds också tillfällen till studiebesök, föreläsningar, arbete i projekt, seminarier och studieresor.

Om det här låter spännande är du välkommen att söka till oss på Thorildsplan!

Rektorer

• Robert Waardahl

Rektor El-programmet, Teknik-Info och medieteknik, Flexibelt lärande

• Anna Ceder