Flexibelt lärande, individuellt alternativ

På Flexibelt lärande läser elever som har behov av individanpassade gymnasiestudier i teoretiska ämnen. Hos oss har du möjlighet att läsa mot nationellt program.

Varje elev har ett flexibelt upplägg i form av ett individuellt schema, enskild studiemiljö och individuell studietakt. Del av undervisningen kan ske digitalt oberoende av tid och rum. Viss undervisningen kan ske i mindre grupper för de elever som så önskar.

Flex arbetslag finns ständigt tillgängliga mellan 9 och 16, även på raster och luncher. Du som elev har en egen arbetsplats utrustad med en modern bärbar dator. Eleverna och lärarna äter lunch innan övriga skolan för att få en lugnare miljö. Eleverna har täta utvecklingssamtal med studieplanering tillsammans med sin handledare.

Verksamheten är inget sökalternativ på Thorildsplans gymnasium utan vi arbetar på uppdrag av Utbildningsförvaltningen. För information kontakta enheten för vägledning och antagning/Skolslussen.